Helgens foto.











Massa Kärlek.

The Hills, Nudlar & massa te!!

Jag har legat på soffan heeela dagen och tyckt synd om mig själv... Usch känner mig inte alls pigg! Har ont i hela kroppen och helt seg i huvudet.. Fy för denna förkyldning alltså, inge roligt! Hmm ja jag har väll egentligen inte så mycket vettigt att skriva just nuu men jag har så tråkigt så jag var tvungen till att göra ett inlägg.. ;) Jag har iallafall bestämmt mig för att göra mitt hår ännu mörkare nu till hösten, måste ju faktiskt våga prova nått nytt!! : )

Höstförkyldning.

Då har den årliga höstförkyldningen kommit på besök hos mig! Ligger nerbäddad i soffan med en kopp te och kollar på MTV. Va sjukt peppad på både träning & jobb idag men kroppen sa ifrån tyvärr... Men jag hoppas vara på benen imorgon, så i vilket fall till jobbet men träning är det väll inte bli på hela veckan..... Skit oxå!! Jag får satsa på träningen nästa vecka istället då! Funderar lite på att åka till Ikea nästa månad och inhandla lite ny inredning : ) Behöver massor av mysiga doftljus nu till höstmörkret sen funderar jag på att ta in lite turkosa kuddar, & filtar så man piffar upp med lite färg : ) Har annars mest vitt & brunt. Jag älskar ju om sagt alla jordfärger!! Men en liten färgklick lär det ju vara faktskt!! Så får det bli. Jag måste försöka få tag på en stor brun lurvig matta oxå... Det är mycket jag vill ha just nu kan man säga, plus att jag ska köpa nya skor.. Hm undra om jag ska bli miljonär kanske?! haha känns som att det skulle behövas ibland ju. Aja nu ska jag fortsätta vila, uppdaterar lite mer sen!

PUSSHEJ



Life.

I söndagskväll när jag satt på tåget hem från Stockholm var det mycket känslor, tankar & funderingar som snurrade i mitt lilla huvud... Det var som att jag spelade upp hela mitt liv jag haft det senaste två åren, gick igenom allt i minsta detalj, hur jag har utvecklats, vilka val jag gjorde, vilka vägar jag valde att gå, vilka människor jag mötte, hur jag mådde, hur jag kände, vad jag ville, vilka mål jag satte framför mig... Ja ni förstår! Min hjärna va i ett lite smått kaosartat tillstånd och jag var nästan på gränsen till panikångest!! 2008,2009 & 2010 har varit så otroligt händelserika år, jag kan inte ens beskriva med ord allt som har hänt på både gott & ont, men mest gott ; ) När jag låste upp dörren till min lägenhet här i Avesta snurrade fortfarande tankarna och jag ville bara försvinna... Men efter en hel del grubblande och ett samtal med en fin vän så fick jag äntligen facit på allt jag funderat på och mitt huvud slutade att snurra. Allting blev i harmoni.. Det jag lärde mig utav den här upplevelsen är att man inte ska fundera så mycket på varför, hur, var, när, om ??!! Utan istället leva i nuet och var nöjd med det du har & gör just nu! Allting har en mening och man ska gå igenom så många olika faser i livet och allting du gör blir din utveckling & erfarenhet. Nu idag är jag så otroligt stolt över mig själv med vad jag har lyckats med och framför allt är jag glad över att jag ALLTID har följt mitt hjärta och lyssnat på mig själv och satt mig själv i första hand.

Ett lite annorlunda inlägg än vad jag brukar skriva men jag kände att jag behövde dela med mig av detta : )
Och en stor kram till alla betydelsefulla människor i mitt liv <3

Lugnet mitt i stormen....

Jag önskar att jag kunde få ha lugnet mitt i stormen...


Min favoritdag : Freeeeedag!!!

Tjoohooo alla fredagsglada människor : )
Jobba 10-17, fixa & dona på stan!
Städa, tvätta & packa!!
Tidigt imorgonbitti går tåget mot Stockholm : )


Torsdagskväller!!

Jaha då sitter man här nyduschad & insmord i brun-utan-sol : ) Har även fixat på lite färg på brynen!! Tänkte jag skulle fräscha till mig lite tills jag åker till storstan på lördagmorgon!! Åh va härligt det ska bli att komma dit. Pratade nyss med Ann-Charlotte i telefon, saknar henne som tusan verkligen.. Ska bli helt underbart att träffa henne och lilla bebisen. hihi : ) Funderar på vad jag ska ha för kläder på mig under dopet... Nått tips någon??!!


Ann-Charlotte. Höstfika vid slottet : )


Vinmys på flyt efter skolan : )


Dagen innan fredag ; )

Jaha kära vänner då var det torsdag igen då!! Herregyyyd vad veckorna springer iväg alltså.. Jag hänger inte med för fem öre!! Vart tar alla dagar, timmar & minuter vägen egentligen??!! Men inget att klaga på för ju fortare veckorna går desto snabbare blir det ju helg ; ) Och denna helg drar jag ner till STOCKHOLM. Åh vad det ska bli härligt att få känna storstadspulsen igen, saknar det!! Det är så lugnt & skönt här uppe i Dalarna så jag behöver den där kontrasten ibland och bara få känna tempot & pulsen i Stockholm. Jag har verkligen kommit fram till att jag behöver en mix av alltihopa för att må som allra bäst! Det lugna & trygga livet i Dalarna + Det tuffa & pulserande livet i Stockholm. Jag behöver verkligfen både och. Men som sagt trivs bäst att ha mina vardag här i Avesta.


Känn pulsen.


Känn lugnet.

ToppenOnsdag!

Den här dagen har varit riktigt riktigt bra!

Lönen klirra in på konton så det blev en liten shoppingrunda på stan följt av en lunch på corner med Josefin och därefter en kaffe på plus med Lilli <3 Rikigt lovely måste jag säga!! Sen jobbet mellan 14.30-20.00.
Käkade middag hemma hos Mammsi&Pappsi och nu när jag kom hem gjorde jag en AHA-pensling på mig själv! Superhärligt verkligen, känner mig så ren & fräsch i huden! ÄLSKA MD FORMULATIONS PRODUKTER!!!!
Hade en långt & efterlängtat telefonsamtal med min kära vän Jessica, åh vad jag saknar den lilla donnan. Nästa vecka blir det promenad & bigupdate ; ) Snart ska jag krypa ner i sängen så man är piggelin imööra!



Förmiddagsledig : )

Har en liten lyxdag idag, jobbar 14.30-20.00 ; ) Snäll chef man har som låter mig ha en stor sovmorgon!
Det blir till att fixa massa saker på las city och jag hoppad det finns med en fika med Lilli oxå innan hon flyttar iväg till Nässjö... Igår efter jobbet bjussa Anna mig på pizza, göttigöttgött!! Sen vart det en riktigt powerwalk/springtur med Josefine i det galna regnvädret. Herregud det bara öste ner regn, vi var helt dyblöta när vi kom hem!! Men rejäl träning de fick vi iallafall och de va ju huvudsaken. Slö tittade lite på Fångarna på fortet på kvällskvisten men sen sa mina ögon godnatt ; ) Nu vaknade jag upp helt utvilad och pigg, känns toppen! Gjorde en stor och härlig frukost till mig själv : Havregrynsgröt med färska blåbär, ägg, rostmacka, juice & nu en kopp kaffe : ) Mums mums!
Snart dags att skutta in i duschen och göra sig redo för stan dåå! Puss&Kram


Vakna med The Voice.

Myser i soffan med en kopp kaffe. Slog på kanal fem och där va mitt favorit morgonprogram :  THE VOICE!!
Åh vad lycklig jag blev, nu blev det trista regniga tisdagsmorgon mycket ljusare : )


Pussipuss på min kära arbetskollega & nära vän Annie <3

The hills & kläder.

Håller på att rensa bland alla mina miljontals klädesplagg i min gaderob.... Hur sjutton har jag kunnat samla på mig alla dessa kläder??!!! Haha herregud och jag kanske använder en tredjedel av allt jag har.. Hm hehe!
Springer runt i lägenheten och gluttat lite på The Hills samtidigt : ) Bästa tvprogrammet måste jag flika in!


AHA-pensling.



Har precis gjort en AHA-pensling på mig själv och även på Josefine : )
Nu sitter vi i Illuminating masken som ökar upp hudens lyster rejält!
Penslingen innehåller glykolsyra, du får en kraftfull exfoliering och efterföljande produkt tränger långt ner i huden och boostar med massor av fukt!! En superhärlig & effektiv behandling nu till hösten när man vill öka på lystern.

Kaffe.

Sitter i soffan med Josefine & dricker morgonkaffe efter frukosten : )
Vi körde en riktig myskväll igår med film, vin, chips med dipp, vindruvor & godis.
Filmen vi valde blev Dirty Dancing 2. Ohh herregud vad den filmen är bra!! Jag är kär....
Idag blir det massa fix med tvätt, lägenheten och en långpromenad!

Jag älskar kaffe som ni ser.... ; )






Redo för en fika på stan!



Nu är jag redo för en fika på stan med Min Bästa Josefine : )

Lördagsmorgon : )

Godmorgon allesammans!! Jag vakande klockan nio och va faktiskt ganska pigg, så jag bestämde mig snabbt för att ta mig ut på en morgonpromenad! Gick broarna runt och gud så skönt det var! Nu är jag hemma igen. Nyduschad och har precis ätit frukost. Nu har jag satt på mig myskläder och gosat ner mig i soffan framför MTV med en stor kopp nybryggt kaffe : ) Åh nu mår jag riktigt bra! Perfekt lördagsmorgon.
Lite senare idag ska jag möta upp Josefine och ta en fika på stan. Myspys! Vi hade oxå en riktigt lugn&mysig fredagskväll igår. Hyrde film, köpte hem MASSA godis och bara softade på soffan hela kvällen. riktigt nice!


Snart är det Fredagsmys

Äntligen Fredag igen!! TJOOOHOOOOO : ) Bästa dagen på hela veckan.
Jobbar till klockan 17.00 sen hem och ha myskväll med Min Bästa!


Nyfixad frilla : )

Nu va frillan fixad! Mörka slingor blev det och jag är supernöjd : ) Blir ännu mörkare till hösten.. hihi.
Kul att våga prova nått nytt med håret faktiskt! Tänk va feg jag va förut, då va det platinablondt som gällde varje gång och alltid bara klippa topparna. Nu törs jag faktiskt göra lite mer ( Tack vare min duktiga frisör Sofie )
Dagen på jobbet gick faktiskt väldigt fort idag och det är redan fredag imorgon. Herregud vad veckorna går fort!!
Imorgon är det fredagsmys med Min kära Josefine Morelius*  Vi ska laga lite tacos, kika film & äta massa godis.
Lördagen ska vi fira farfar så det blir massa fika så söndagen får helt enkelt bli en träningsdag... ; ) haha!
Nästa helg åker jag till Stockholm på dop!! : ) Ann-Charlottes lille Malte ska döpas. Prata nyss med Min Karro oxå, så det blir till att bo hos henne så att vi hinner ses oxå : ) Saknar alla mina vänner i Storstan jue... Tur att det inte tar sån lång tid att åka dit. Neeej undra om man ska ta sig en kopp te och sen krypa ner i sängen så man är lite piggelin på jobbet imorgon då.. ;D Puss&Godnatt allihopa.


Coffee and Make my day ; )

Sitter i min underbara soffa med en stor kopp kaffe : ) Ska snart trippa ner till hårsalongen Make my day och få frillan fixad av Sofie ( bästa frisören i stan enligt mig ) Hon är jätteduktig, går alltid därifrån nöjd & glad.
Efter det promenerar jag direkt till jobbet och sen ett träningspass på kvällskvisten.


Höstkänslor.

Onsdagsmorgon.

Godmorgon Godmorgon!
Är lite småtrött idag faktiskt.
Kn npg beror på det dassiga vädret ute.
Men men upp med humöret ändå : )
Jobbar 10-18 sen blir det en joggingtur,
får se om Josie oxå hakar på!!
Vore trevlig med lite träningssällskap.
Jag känner verkligen att jag fått rutin
på saker & ting nu. Jobbet, träning mm.
Det är faktiskt ganska skönt : )
Och sommaren går mot sitt slut...
Lite blandade känslor men jag är redo för hösten.


http://www.desireeshud.nu/

Jobb. Fika. Promenad.

Jobbat på fram till klockan halv sex och direkt efter det blev det en fika med Söta Cicci på Corner!!! Hon är hemma på besök så måste ju passa på att hinna umgås litegranna innan hon oxå drar till Norge igen....
Nu på kvällskvisten tog Jag & Josefine en härlig powerwalk i " höstvädret " riktigt skönt måste jag säga!
Man somnar så himla gött efter man fått lite motion. Föresten så har jag ju glömt att berätta en sak.
Har ju blivit kollega med Min underbara vän Anna <3
Så nu är det Jag, Anna & Dessan på salongen : )
Nu blir soffmys resten av kvällen, har precis gjort iordning vaniljyoghurt med färska hallon & banan! Mums : )

Sov sött.


En ny energifylld Jempa : )

Som sagt så har jag laddad batterierna med en riktig hälsohelg : )
Jag känner mig pigg, fräsch & glad!! Peppad för en ny arbetsvecka
och en hel del träning!! Fylld med ny energi & inspiration i kroppen.



Ta vara på varje dag, den är unik på sitt sätt.

Hälsohelg.

Åh vilken otroligt avkopplande helg detta har varit!
Massor av vila, god mat, härligt sällskap, skogen, vattnet, Dalarna. You name it!!!
Spenderat all tid uppe i Stugan hos Mormor & Morfar i Sälens fina skogar.
Naturenergi, precis vad jag behövde <3


Bye Bye Avesta. Hello Sälen ; )

Jobbar 09-00 - 17.00 och efter det sätter vi oss i bilen upp till underbara släkten i Sälen!!!:)
Åh va underbart det ska bli att komma bort en helg, behöver lite miljöombyte.
Så jag hoppas att dagen på jobbet går fort för jag vill åka NU NU NU!!!!!

Ha en kalas-helg allihopa : ) PUSS!


Mot Sälen imorgon!

Mamma ringde nyss och sa att vi skulle åka upp till Sälen imorgon direkt efter jag slutat jobbet!!
Åh vad härligt det ska bli. En riktig myshelg ute i Mormor&Morfars stuga. Precis vad jag behöver!
Det är så underbart att andas in den rena fjälluften, vara ute & gå i skogen, sitta på bryggan & läsa
en bok, äta mormors goda mat och bara vila vila vila, inte tänka på något annat än att bara vara :)


Kvällsfika.

Har setat ute och druckit kaffe med Josefine så här på kvällskvisten : )
Mycket trevligt & mysigt. Man känner faktiskt att det är lite höst i luften nu!
Jag tycker det är ganska härligt när man sen får stänga in sig med massa tända ljus
och ha massor av mysiga filmkvällar. Har inget alls emot att hösten kommer : )


Work 10.00 - 18.00

Sitter i soffan med en kopp kaffe som vanligt varje morgon innan jobbet ; )
Jag behöver verkligen den där koppen med kaffe för att få en bra start på dagen!
Ska jobba 10.00 - 18.00 idag oxå och på kvällskvisten blir det till att hänga lite med
min stora inspirationskälla Josefine Morelius och de ser jag fram emot!! : )
Hon har precis börjat utbilda sig till Frisör i Falun så gissa om hon kommer få träna på mig ; ) hihi
Jag måste säga att jag är oerhört stolt & imponerad av min kära vän! Hon är 22 år och har redan
hunnit med så himla mycket, hon går verkligen sin egen väg och gör precis det hon vill!!
Josefine kommer att gå långt här i livet och nå alla mål hon sätter framför sig!
Jag tror starkt på henne och är otroligt glad att hon är en av mina bästa vänner : )
Skulle jag beskriva henne med tre ord : LYCKA INSPIRATION & FRAMGÅNG
Nu handlade detta blogginlägg mestadels om henne men de är hon värd ; )

Ha en underbar onsdag för det ska jag ha!!


Min Josefine.

Promenad & Kvällsmys.

Efter jobbet drog jag på mig träningskläderna och tog en härlig powerwalk runt broarna i kvällssolen!!
Sen fick jag finbesök av Söta Josefin : ) Det blev lite te-drickande & tjejsnack ute på balkongen.
Mass myspys!! Nu har jag precis duschat & färgat mina bryn, krypit ner i soffan i skönaste mjukisbrallan och väntar på att sex and the city ska börja på kanal 3. Sen blir det sängen så man orkar upp imorrnbitti : )

Puss&Kram Skumbanan!!!!



This is my life.

Ny dag = Nya möjligheter

Sitter i soffan framför tvn och dricker en kopp kaffe innan jag ska gå ner till jobbet.
Som dom flesta vet är jag en riktigt morgonmänniska och vill gärna ha mitt morgonmys
varje morgon. Gärna med stor hotellfrukost, en tidning, MTV på tvn och datorn i knät ; ) hihi..
Jobbar 10.00  - 18.00 idag. Efter de blir det ett träningspass och framåt kvällskvisten kommer
Josefin Astrén hit på lite te-mys och tjejsnack. De gillas riktigt myket : )

Ha en härlig tisdag allihopa!!

Måste oxå tillägga att jag träffade våran underbara Therese Wallén igår innan jobbet!!
Åh vad jag har saknat henne. Hon är ju numera en Norgebo istället för en Avestabo.. ; )



( Bilden är från min gamla lägenhet i Stockholm. Sommar - 09 )

Like it was yesterday..



<3

Josefine. Film. Godis & Mys.

Tusen Tack för den mysiga myskvällen gumman <3

Vi hyrde Sommaren med Göran trots att vi både redan sett den ; ) Men herregud vilken underbart rolig film de är! Perfekt söndagsfilm som får en på riktigt gott humör och man får sig ett härligt gott skratt! En godispåse & massa tjejsnack till de så var väll det här en toppensöndag måste jag säga! I love you skruttan, your my sunshine *


Laddar upp för en myskväll med Min Bästa*

Gud vad dagen har gått fort!! Hunnit med en hel del iallafall. Träning, städning, diskning, fika, hälsa på Mor&Far, handlat och softat lite ; ) Nu laddas det upp för en rejäl myskväll med Min Bästa Josefajno <3 De är på tiden!!!!
Snart kommer hon och plockar upp mig med lilla Sture och då styr vi kosan mot coop för att inhandla mycket godis och sen till vega för att hyra en riktigt bra film!! Nå bra filmtips nån kanske?! : )


Söndagsträning : CHECK

Det blev en lång & härlig springtur i naturen plus en promenad tillbaka hem igen!
Gud va härligt det känns nu efteråt. Fylld med massor av ny energi : )
Har även lagat mat och nu är det bara städ&disk som återstår, men först en kopp kaffe!
Jag känner mig riktigt effektiv denna söndag efter min nyktra helg ; ) hihi.



Do the things that makes you happy.

Mysig soft helg.

Har haft en riktigt lugn&skön helg i nära&käras sällskap. Fredagen spenderades på soffan hemma hos Mammsi&Pappsi framför tvn med massa tända ljus och myspys. Lördagen startade jag med en härlig powerwalk och efter de en snoa på staden med Mamma för lite shopping. Köpte en jättefin tavla som jag snart ska lägga in en bild på; ) hihi TOKFIN!!! Käkade lunch uppe i skogsbo. Mötte upp Arne på stan och tog en kaffe på corner : ) När vi skulle gå hem blev vi stoppade på kingen av en öl. hahaa ; ) Satt och snicksnacka lite skit en stund där!
Resten av eftermiddagen/kvällen låg jag på soffan och kika film! Men runt nio-tiden ville Johanna att jag skulle komma ner till Gamla byn och ta en glas Rose´så det gjorde jag! Satt ute på hennes veranda och myste en stund in på natten sen skjussa lilla Pappsi hem mig. Nu har jag sovit ut och ätit frukost, snart blir det en härlig söndagspromenad eller kanske till och med en springtur.. Hmmm de lät nästan bättre!: )

Ha en underbar söndag <3


Kvällsmacka & Te

Har gosat ner mig i soffan med en kvällsmacka & en kopp te. Plus massor av tända ljus : )
Har varit hemma hos Mamma&Pappa hela kvällen och kikat på tv.
Jag behövde verkligen en riktigt mysig hemmakväll.



Don't live faster than your angels can fly.

Fredagsmorgon.

Åh vad jag älskar att vakna upp med vetskapen om att det är fredag!!
Fredag är verkligen min favorit dag. Dagen på jobbet fylger iväg, man är på strålande humör och vet att man har två härliga dagar att sova ut på. Tjooohooo I love it ; ) Plus att vi har kvar lite tårta på jobbet sen chefen fyllde år.hihi mums mums. Så kaffe & tårta på lunchen blir oxå riktigt nice ; )

Ha en underbart mysig fredag allihopa för det ska jag ha <3


Morgonpromenad i solskenet.

Startade dagen med en härlig powerwalk runt broarna i solskenet! Det är så skönt att rensa tankarna och bli fylld med energi till resten av dagen. Bästa början på en dag måste jag säga. Så många fler promenader innan jobbet lär det bli. Jag börjar klockan 12 idag så fick ändå lite sovmorgon. Tänk att det redan är torsdag igen. Tiden går så galet fort!! Imorgon är det liksom fredag igen och ännu en efterlängtad helg : ) Denna helg blir lugn & skön. En riktigt vilohelg med familjen. Det behövs efter alla dessa partynätter med mina pinglor ; ) hihi. Måste ta igen mig lite. Det kan ju bli lite för mycket av det goda ibland. Så denna helg blir det sova, vila, fika, mysa, umgås, träna & bara vara!

Puss&Kram


Mitt i veckan.

Idag är det onsdag, dagen mitt i veckan!
Två dagar har gått, två dagar kvar till helg :)
Jag gillar onsdagar!


Home....

Det skär i hjärtat när jag tittar på gamla bilder från min älskade lägenhet jag hade i Stockholm.... <3
På nått konstigt vis känns det fortfarande som mitt hem. Good memories







Träna Träna Träna.

Nu var tisdagens träningspass oxå avklarat! Härligt att vara igång igen.
Man blir så otroligt mycket piggare & gladare av motion och även min motivation till träningen är tillbaka. It feels great rent ut sagt ; ) Nu jäklar ska hälsan bli på topp. Även fast det är en del sommarfester kvar så måste man ju börja ladda inför höstens hårträning. Annars kommer min kropp att få en totalchock haha..


Go for it.

Go your own way.
Do what you want to do.


Måste få lite ny inspiration i livet igen!
En ny utmaning behövs.
Alltid när jag nått mina mål så strävar
jag alltid efter ett nytt. Och jag älskar det!
Just nu måste jag bara fundera ut vad min
utmaning ska vara... Livet är för kort för att
leva på rutiner tycker jag. Jag vill ha den här
energikicken man får när man klarat av de man vill!
I need it right now! Får se vad som händer härnäst ; )

Även om vägen hit inte varit lätt så är jag här nu!
Jag har varit där jag vill vara och blev nöjd med min
prestation. Nu är jag där jag vill vara just nu men måste
sätta upp mitt nästa mål... Hm lite Ideér tack : )


Dreams

Soft Söndag.

Lite smått sliten efter gårdagens festligheter.
Var på Middag med jobbet hemma hos Camilla.
Fördrink, godmiddag, smarrig efterrätt & massa vin!
En hejjdundrande fest på de blev det ; )




RSS 2.0