Egentid *

* Thaimat
* Hårinpackning
* Ansiktsmask
* Levande ljus
* Mjukiskläder
* Soffan & Tvn

Dessa ord säger allt om min onsdagskväll ; )Höstdimma.

Älsklingen gick upp klockan 06.00 imorse och då kan jag tala om att jag knappt var vid liv.. haha sååå galet tröttis!! Somna om på stört och sov till 07.30 då va jag betydligt mycket piggare som tur va! Nu har jag krypit upp i soffan med en stor kopp kaffe och kikar på Vakna med the voice. Har inte alls nån lust att åka till jobbet idag ju.. Vill bara ligga inne på soffan och kika på film hela dagen! De är en sån dag ni vet : ) Men men de är bara ta sig i sin lilla krage och sätta sig i bilen mot Avesta och köra ett jobbpass mellan 10.00-18.00
Ikväll har jag faktiskt inte tänkt att göra någonting alls, behöver en hemmakväll känner jag. Har tränat nästan varje dag nu så idag blir det vila : ) Imorgon så har Gabbis lurat med mig på boxning , de ska bli spännande!! ; )
Neeej undra om man skulle ta sig lite mer kaffe så man blir en pigg tjej denna dag oxå : )

Have a nice day ♥


Ketchupkaos i taket!!

Ja ni... Vad ska jag säga?! Skulle vara snäll igår och fixa ihop matlådorna till min och viktor och BARA ställa in dom i kylskåpet.. De skulle jag INTE ha gjort kan jag säga.. Ut flyger ketchupflaskan och dunsar ner i golvet, springer och det sprutar ketchup i hela köket.... Golvet, stolar,bord,gardiner.. TAKET... haha snacka om att jag gav upp hoppet!! Kul att skura golvet såder halv tio på kvällen... Hmmm njaa kunde ha skippat de ; )


Flyttkartonger & kaos...

Oj oj oj vad denna helg har bestått av flyttkartonger, spring upp & nerför trappor och total kaos... ; )
Men nu är ÄNTLIGEN allt på sin plats. Äntligen äntligen äntligen har jag fått alla mina saker hem till Viktor så nu äntigen kan jag sätta mig på soffan och bara koppla av!! ♥Nu bor Jag & Viktor ihop♥


* Kärlek *

Mitt liv just nu!!

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera!! Hela sommaren & semstern bara rusade förbi i en jädra fart.. ;D
Har varit fullrulle så har knappt haft tid att sitta vid datorn nått alls. Men nu ska det bli ändring och bloggen ska komma igång igen jag lovar : ) Just nu händer det så galet mycket i mitt liv.... Både positiva & negativa saker..
Självklart så händer allting på en och samma gång.. Jag förstår faktiskt inte hur det aldrig kan slå fel ??!! Varför sker allting samtidigt ?? Kan det inte sprida ut sig lite så det slipper bli såå pissigt jävla jobbigt...  =/ Jag har haft ett par riktigt tuffa veckor och det verkar bli några till... Det gör så galet ont i hjärtat när ens nära&kära inte mår nå bra. Jag önskar att jag kunde ge all min energi till alla mina hjärtan som behöver det just nu♥ Jag älskar min familj, mina vänner och min kärlek. Jag är så glad och tacksam för dom människor som finns i mitt liv..

Allting måste bli bra, det ska bli bra.

Kärlek Kärlek Kärlek♥♥♥


RSS 2.0