Make me frisk thanks!!

Va meningen att jag skulle ha jobbat idag.. Men mådde verkligen piss så det blev ännu en dag hemma... Såå tråkigt!! Jag lacka ur rejält på att vi inte fått våra skåpluckor fortfarande inte har kommit tillbaka från lackeringen... Så jag fick väll ta saken i egna händer och snygga till de lite iaf!! Fram med gardiner & sax så löste sig den saken haha ; ) tillsvidare... Har städat lite lätt i lägenheten, det är ju trots allt nyår imorgon! Vi skulle ju egentligen ha åkt till Stockholm och firat in det nya året med Josefin & Viktor men nu eftersom jag inte är frisk blev det ändrade planer.. Vi har bokat bort på en & en halv imorgonkväll och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Väntar på att Viktor ska komma hem så vi kan åka till expert!! Och hade hoppats på att mina kläder skulle komma idag men det verkar inte så... Jag som beställt nyårsklänning... Men men!! Får leta fram nått gammalt ur garderoben!



Kissemisse *

Igår fick vi finbesök av Viktors Moster lilla katt Iston som ska bo här tills på tisdag medans dom är uppe i sälen!
Sååå galet söt liten kissemisse : ) Den myste med mig & Viktor hela kvällen & natten och imorse låg han ihop kurad bredvid mig när jag vakna : ) Och nu följer han efter varje steg man tar.. hihi. Han ville till & med trycka lite på datorn men de gick inte så bara haha... Tror faktiskt att jag är feberfri idag som det känns nu iallafall, men det har ju gått lite upp & ner så vågar inte hoppas på för mycket.. Men vill gärna bli frisk idag!! Blir till att kolla på ett par gossip girl avsnitt under dagen precis som vanligt då men nu med gosigt sällskap : )


Snälla gör mig frisk!!

Bröt nästan ihop imorse när jag pratade med mamma i telefon!! Den är fjärde dagen jag mår så här och ingen förbättrning alls... När ska det vända??? Ringde vårdcentralen men dom sa väll inte mycket vettigt... Bara vila & käka ipren tills det blir bra typ.. Så jag får väll fortsätta med de!! Blev lite tröstshopping iaf ; ) En ny telefon, fyra klänningar & ett jättefint bh-set!! ; ) Farligt att vara sjuk när det finns pengar på kontot... haha!! Men va tvungen att pigga upp mig på nått sätt och shopping funkar alltid ; ) Drack min första kaffe kopp sen i söndags oxå! De satt fint kan jag lova er : ) Kaffe i mitt hjärta! Fått en tidning av Min söta Älskling oxå så jag kan sysselsätta mig med nått annat än tv & data.. Tackar gud för att han finns & lyser upp min dagar!!


Förkyldning from hell....

Åh herregud jag kom inte ihåg när jag va så här dålig sist!! Feber och halsen gör så ont så jag vill gråta : (
Soff&sängläge hela dagen igår.... Och blir samma visa idag! Helt slut i kroppen verkligen.. Men sötaste familjen som är på väg upp till Sälen gjorde ett litet stopp i hedemora och kom upp hit med massa godsaker ♥ Vad skulle jag ta mig till utan min fina familj??!! Dom är guld♥ Tusen tack för att ni finns.


Sjukstugan..

Jahahapp där bröt min förkydlning ut!! Åh vad tråkigt jag har just nu!! Har legat på soffan sen klockan tre idag... Känner mig super hängig och nu börjar jag tappa rösten till råga på de.. Vill ju vara ute och festa med mina vänner i Avesta ju.. Jättetrist att jag skulle bli dålig nu!! Men men... Mamma kom och förgyllde min kväll med lite Julmat och efterrätt : ) Hon är såå söt ju! Jaa jag kan inte göra så mycket annat än att försöka kurera mig så gott jag kan!
Vill att min Viktor ska va hemma oxå.. Tråkigt att vara helt själv....

Tack mina nära & kära.

♥Tack mina nära & kära för en otroligt fin Julafton ♥

10.00 frukost i Avesta hos Mamma & Pappa.

13.00 Lunch hos Lillan i Hedemora.

15.00 Kalle Anka i Avesta hos Mamma & Pappa
och därefter Julmat & Julklappsutdelning.

19.30 Hem till Viktors Pappa. Julklappar, Ost&Kex, Vin, Kaffe & Mys.

22.30 Jag & Min Älskling hemma i soffan med våran egen Julklappsutdelning♥

* Kärlek till alla som förgyllde dagen *



Dan före doppardan ; )

Sitter i soffan med tända ljus och kaffe koppen i högsta hugg ; ) Har precis käkat frukost! Julskinka, ägg & fil! Bra uppladdning inför sista arbetsdagen! Ska hälla i mig en C-vitamin oxå så jag håller dessa dumma baciller borta. Men jag tror jag känner mig lite piggare än igår iaf och det är ju positivt : ) Whiskeyn igår måste ha funkat lite haha men usch såååå äckligt det va!! Höll för näsan och tog en stor klunk ;D Måste ju prova om detta funkar eftersom alla säger att man ska dricka de när man är förkyld.. Kan nog ligga nått litet i de ändå tror jag : )
Ikväll kommer mormor & morfar till Avesta♥ Så dirket efter jobbet ska jag åka hem till Mamma & pappa och mysa med dom en stund! Sen hem till Min Darling och får se vad vi hittar på för mys ikväll : )
Nu måste jag göra mig redo!!

Ha en helt underbar dag ♥


Dan före dan före doppardan : )

Igårkväll fixade Jag & Viktor årets Julskinka : ) Oj oj oj så god den blev!!! Mumsigt mumsigt.
Blev även lite lyxmat : Potatisgratäng och lövbiff med en stor fetaost sallad och till efterrätt glögg & lussebulle!
En riktigt mysig kväll precis som jag behövde : ) Jag känner mig fortfarande lite hängig dock... Hoppas verkligen att det blir bättre! Jag måste som sagt hålla mig frisk. Varför blir alla sjuk till jul ?? Jag blev förkyld precis samma dag förra året.. hmm de är lite tokigt de tycker jag.. Neej massa C-vitamin idag!!!

PUSS♥

Jobba. Träna. Äta. Sova.

Thats my life ; )

Igår var det hur mycket som helst att göra på jobbet... Stressa mig nästan igenom hela dagen och sen stressa direkt till gymmet!! Men sååå skönt när man väl är där : ) Jag va med på ett core med boll pass och sen ett benpass : ) Sååå välbehövligt och superskojj!! Va något trött när jag kom hem till Min Älskling kan jag lova... Somna nog innan klockan tio. Idag vaknade jag upp med ont i halsen men det börjar gå över nu.. Jag MÅSTE hålla mig frisk!!
Ska jobba mellan 10.00 - 18. 00 idag och sen ska jag åka hem och bara slänga mig på soffan & mys! Känner att jag behöver en lugn och skön kväll med soffan, Viktor, tända ljus, glögg & nån bra film!!

Ha en härlig onsdag♥



Jag bjuder på denna gamla bild idag ; )

Julveckan.

Då var det måndagmorgon & början på årets Julvecka : )
Har haft en trevlig helg tillsammans med vänner & familj.
Nu är det bara att jobba på som tusan i veckan och sen äntligen
få fira jul med käraste familjen ♥


Lördagsmorgon *

Johanna har varit här på förmiddagen : )
Vi har färgat varandras fransar!!
Såå härligt att få färg på dom nu innan jul & nyår.
Ögonen blir mer markerade och inramande och sminket blir betydligt bättre sen!
Kalas kalas kalas : ) Nu ska jag göra mig klar, ska åka till Avesta och fixa klart
sista julklapparna och peka ut vad jag vill ha för vinglas ; ) haha...
Sen ska Josefine klippa mig och jag ska fixa hennes bryn!
Verkligen en fixar-dag idag måste jag säga : )

Ha en härlig lördag♥


Fredagsfeeling bigtime ; )

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!

Slutar tidigare idag : ) Ska bli underbart !!! Känns som man nästan bor på jobbet nuförtiden eftersom vi jobbat extra kvällar och det är så mycket att göra innan jul... Så det känns guld värt att få gå hem lite tidigare idag verkligen! Riktigt lovely ; ) Sitter och tittar på vakna med the voice och jag fick nyss ett gott skratt när dom visade rapattacken din jävla smurf !!! haha tänker ju alltid på Min Viktor när något smurfigt dyker upp... ; ) Ja ja nog om de nu måste jag göra mig iordning. Ha en kalasbra fredag♥ Biglove!!


Kettlebells

Åkte till gymmet direkt efter jobbet igår!! Värmde upp lite på springbandet innan det var dags för ett pass : )
Kettlebells stod på schemat igår. Det var första gången jag provade på det : ) Riktigt roligt och superbra träning för hela kroppen! Jag har ju faktiskt hållt i min träning ganska regelbundet nu och det är såå skönt att känna att det ger resultat. Orkar mycket mer än vad jag brukar : ) Det är bara att försöka hålla i detta nu! Synd bara att jag jobbar dom tider jag jobbar eftersom jag inte hinner träna så mycket som jag skulle vilja.. Men men sånt är livet!
Idag har jag sovmorgon till klockan 12.00. Välbehövligt!! Hade gärna varit ledig hela dagen idag men nu är det bara att jobba på fram till Jul. Men helgen är det ledigt iaf!! : )

Pusselipuss*

Nystädad lägenhet.

Det blev ingen träning igår utan storstädning istället!! Det va otorligt välbehövligt kan jag lova er. Men har jag den bästa killen eller vad??!!! När jag kliver innanför dörrn så står han på alla fyra och skurar hela badrummet... ; ) Snacka om att han är bäst!! Guld värd på alla sätt & vis. Så eftersom vi hjälptes åt så gick faktiskt städningen otroligt fort. Superskönt att ha fått de gjort!! Nu luktar det blommar i hela hemmet ; )
Vi körde myskväll hela kvällen sen. Beställde hem Thaimat, tända massor av ljus och tittade på twilight : )
Idag känner jag mig mycket lugnare och ikväll blir det träning!! Ska prova på kettlebells : )
Motivationen är faktiskt på topp idag : )

Ha en härlig onsdag*


* Fransk nagelförstärkning *

Igår fick jag mina naglar fixade av min chef innan jag började jobba : ) Åh gud sååå nöjd jag är!! Känns roligt att få ha fina naglar nu till jul & nyår. Supernöjd är jag!! Annars var det full rulle på jobbet som vanligt. Kom väll hem runt halv nio igårkväll. Känner mig lite halvtrött idag men det brukar ordna upp sig efter en kaffe kopp ; )
Får se om det blir någon träning för mig idag.. Känner att jag skulle behöva vara hemma lite faktiskt.. Städa, fixa klart allt innan jul och bara hinna umgås lite med min sambo här hemma... Känns som att vi aldrig ses i veckorna!
Hmm hur ska jag göra?! Får ta mig en funderare...

Måndagmorgon..

Sitter här med kaffekoppen i högsta hugg!!! ; ) Är faktiskt ganksa pigg idag ändå måste jag säga. Blev en tidigkväller igår för mig & Viktor. Ska åka till jobbet strax innan tio och få mina naglar fixade av Dessan : )
Underbart att få lite fina naglar nu till jul & nyår : ) Sen börjar jag jobba kl 11.30 och jobbar till åtta ikväller..
Måste komma ihåg att boka in mig på träningspass tills imorgon!! Så denna vecka bir som alla andra... FULLSPÄCKAD!!!! Längtar nått sååå otroligt tills julen nu när man bara får vara hemma och mysa med nära&kära♥

Ha en härlig måndag! Puss från mig : )


Middag hemma hos Chefen : )

Middag hemma hos Dessan igår kväll : )
God mat, Gott vin & mycket skratt!!
En jättehärlig kväll som avslutades på kingen.



Snöig Fredag ; )

Oj oj oj vad mycket snö det har kommt under natten... Hoppas att jag hittar på min bil under det vita stor snötäcket!! Får verkligen se till att köra försiktigt till Avesta... Ska åka om en liten stund. 09.15 ska jag ta sista sprutan sen vi var i Thailand.. Aj aj aj men lika bra att ta den!! Annars måste man ju ta om allihopa om något år! Nu har man ju faktist skydd i evigheter : ) Sen blir det jobbet mellan 10.00-17.00 och sen är det en efterlängtad helg!!!! Blir stort fredagsmys med Min Älskling här hemma. God mat & Idolfinalen : ) Känner mig värd ett stort glas vin oxå ; )
På lördag blir det förmodligen en fika med Min Kära Joise om hon kunde.. Hoppas för jag saknar henne!!! Behöver lite tjejbabbel ; ) På kvällen är Jag & Camilla bjudna hem till Dessan på Julmiddag : ) Det ska bli mysigt.. Ska även hinna med lite Julklappsshopping under denna helg... Hmm varför är jag alltid så sen med dessa Julklappar??!!! hahaa...

Ha en underbar fredag♥


Take care of yourself.

Fick en ryggmassage av Min Chef på jobbet igår : ) Helt underbart!!!
Jobbade även kortdag så jag skulle hinna med en annan lite mindre skön behanding...
Va iväg och rätade till kroppen.. Knäckt ut allt som fanns och tryckt ut alla knutor som fanns..
Ont som satan gör det men herregud såå bra det känns efteråt. Fick även lite tips & råd över vad jag ska göra för att min mage ska bli bättre. Har som sagt hatt ont i magen från och till ett bra tag nu.. Mycket stressrelaterat...
Men nu ska jag prova vara utan spannmål i 2veckor och se om det blir bättre. Inget bröd & pasta för mig nu... Ska även minska ner på kaffet. Helst vara utan helt... Men får se hur det går! Jag som verkligen behöver mitt morgonkaffe... Men jag ska försöka så gott jag kan! Får dricka grönt te istället : ) Bara man får in de på rutin så går det säkert bra de oxå : ) Idag börjar jag halv tolv och jobbar till halv åtta.. Det va sååå skönt med en sovmorgon efter gårdagens behandling! Mycket välbehövligt : ) Tog en liten kort promenad imorse ute i det härlig vinterlandet ; ) Jag älskar att det är vitt & fint ute!! Sol & snö i mitt hjärta : ) Helt underbart! Sjukt vad dagarna går fort ju.. Redan torsdag. Imorgon är det liksom helg igen : ) Nuu ska jag softa på soffan en stund innan det är dags att åka till Avesta.

Puss&Kram


Core. Benpass & SNÖ

Hade en väldigt hektiskt & fullspäckad dag på jobbet igår... Det märks att det är december månad!! Hann nog bara sitta ner 10minuter på hela dagen... Men tiden gick otroligt fort!! Direkt när jag slutde åkte jag till gymmet och var med på ett core med boll pass och ett ben pass!! Två pass i rad, det händer inte ofta ; ) Men skojj & jobbigt va de!!
Jag kan lova att jag va helt slut när jag väl kom hem... Duschen, soffan & tidig säng!!
Idag är jag riktigt pigg & alert : ) Gick upp när Viktor kom in till sovrummet och berättade att det hade kommit snö : )
Då åkte rullgardinen upp ; ) Sååå mysigt att det ÄNTLIGEN har blivit vitt ute på marken. Nu sitter jag i soffan med kaffe koppen och kikar på vakna med the vocie. Börjar jobba klockan 10.00. Slutar redan klockan 16.30 idag faktiskt! Ska iväg och få kroppen tillknäckt... Ont gör det men bra blir det!! Ikväll hinner jag iallafall ha lite myskväll med min andra halva  : ) Kommer hem innan åtta och de är ju kors i taket denna vecka.. hahaaa!!

Ha en underbar dag♥


Hemlig Julresa... ; )

Denna helg har som sagt varit efterlängtad länge  ; )
Hemlig Julresa med Viktors jobb!!
Klockan 10.25 i lördags satte vi på bussen mot..... De visste vi inte än.. hihi
Tillslut hamnade vi iallafall i underbart vackra Tällberg.
Vi grillade korv och körde masso roliga lekar ute hela förmiddagen.
Va något kallt så efter leknadet var det riktigt skönt att checka in på klockargården
och ta sig ett stort glas vin och en varm dusch !! Riktigt mysigt hotell verkligen.
Eftermiddagen fortsatte inne i lobbyn med kaffe, vin, pepparkakor och snicksnack!
Klockan 18.30 var det dag för Julbord & Julshow : ) En otroligt trevlig kväll på alla sätt & vis.
Rikitgt skönt att krypa ner i sängen där på kvälls/natt kvisten efter en heldag med festligheter.
Söndagen ringde klockan 08.30 och det var dags för hotellfrukost!! Det godatse jag vet ; ) hihi..
Efter frukosten tog Jag & Viktor en liten promenad ute i den härligt friska luften och sen var det dags för hemfärd..
Nöjda, glada & aningen trötta klev vi av bussen i hedemora igen och sen kan jag tala om att det blev en 2timmars powernap på soffan.... Välbehövligt hiiihi.. Trots att jag tog det lugnt med vinet hade jag ett otroligt stort sömnbehov!
Tog en kvällspromenad och beställde hem lite mat och kikade på film resten utav kvällen : )
Nu sitter jag & käkar frukost och ska snart gå ner till hemköp och inhandla kvällens mat som Viktor ska laga...
Sen blir det jobbet hela dagen!! Redo för en ny spännande vecka dåå : )

Puss&Kram



Hemmaspa *


Tända ljus & Relaxmusik

Kroppspeeling med MD formulations face and body srub

Decléors härliga brun utan sol

Pedikyr & Manikyr


Åh vilken härligt mysig kväll jag har haft : )
Passa på lite nu när Viktor inte är hemma.. hihi..
Mycket välbehövligt.
Känner mig som en ny människa!





Hårfärg.

Igår kväll när jag kom hem från jobbet tog jag & viktor en promenad till hemköp och köpte hem allt som behövs för att laga tacos!! Vi va sugna på något rikitgt gott så tacos fick det bli ; ) Medans han lagade mat passade jag på att smita in på badrummet och slänga i lite hårfärg i håret ; ) Känns sååå skönt med lite ny fräsh lyster i barret : )
Köpte även med mig ett av våra doftljus från Durance som vi säljer på salongen!! Åh sååå gott det luktade i lägenheten kan jag lova : ) Nya juldoften : Cannelle-Orange : ) Mumsig!!!
Nu vill jag att det ska bli helg!!! Känns som att man bara jobbar, äter & sover just nu... Hinner liksom inte så mycket annat här i veckorna.. Blir faktiskt skönt efter jul när det lugnar ner sig lite på salongen...
Ikväll ska jag faktiskt ta mig ut på en springtur!! Känner att jag behöver röra på mig & få lite frisk luft och energi.

HAVE A NICE DAY♥

RSS 2.0