Thailand here I come *

Äntligen har dagen med stort D kommit !!!
Ikväll sitter vi på flyger mot sol & värme : )
Har packat klart och sitter nu i soffan och myser
och bara njuter av tillvaron. Syster kommer hit snart
och dricker en kopp kaffe innan jag ska uträtta några
ärenden på stan. Jag kan faktiskt inte beskriva den lycka
jag har i kroppen just nu, känns helt underbart!! : )
Så nu säger jag bye bye och vi ses om 2 veckor ♥


2 Arbetsdagar kvar.

Oj oj oj tiden bara springer iväg!! Och jag har miljontals saker i luften ; ) Kom hem från jobbet halv 9 igår och ska vara där igen klockan 09.00 idag... :D men jag är inte bitter inte! Får ju snart njuta av 2 härliga veckor i Thailand ; )
Vill passa på att tacka mina fina vänner som alltid finns där för mig i ur & skur ♥ Ni vet vilka ni är så ta åt er som tusan. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan er!! Min värld är som alltid lite snurrig och ni fyller den med solsken & lugn. Jaaaa nu lär jag dricka upp mitt kaffe och ta mig upp ur soffan för att starta dagen igen : )C-vitamin & Kaffe *

Igår va jag inte alls på topp... Allmänt nere och kände mig febrig... Va helt säker på att ja skulle vakna upp tokförkyld idag... Men INTE : ) Jag känner mig lite halv krasslig men inte alls farligt! :) Har tryckt i mig massa C-vitamin , frukt & kaffe! Har ska inte bli nå sjukdom inte... Har tusenmiljoner saker att hinna med denna vecka så tiden räcker knappt till.. Men tiden lär gå undan och de är ju positivt så det blir lördag fort fort fort!!! : ) Jag vill bara åka nu nu nu!! Slippa allt annat och bara sola & bada. Gud va sköööönt!!! I need it : )

RSS 2.0