Mina Kära Vänner : )

Jag vill tacka mina kära vänner som alltid står vid min sida, stöttar mig i ur & skur, lyssnar & förstår, delar glädje men även sorg, peppar och puschar, stödjer mig i mina livsval, ger tips & råd, skrattar & har kul, festar, fikar, ALLT!!!!!! Ni är såååå fantastiska♥

Jag är så stolt över mina nära & kära och så lycklig lottad att få ha er i mitt liv : )
TA ÅT ER SOM TUSAN för nu är guld värda!!!!



Nu är det fredagmorgon igen!! Som sagt veckorna går sjuktfort och denna vecka har varit minst sagt händelserik på alla sätt & vis...; ) Igårkväll körde jag ett riktigt härligt gympass. Känns så skönt när man märker att träningen faktiskt ger resultat och man blir starkare! Hade tyngre vikter på ALLT och det gick kalasbra : ) Weiihooo!!!! Nu gäller det bara att hålla i och träna regelbundet : ) Ikväll blir det dock bara fredagsmys på soffan!! ;)

I helgen ska jag njuta av mina vänners sällskap över fikor & promenader : )
Det är som godis för själen att få umgås med mina bästa vänner!!


Jag vill tacka dig Johanna för det otroligt fina inlägg du gjorde i din blogg!
Jag blev rörd till tårar när jag såg vad du hade skrivit till mig.
Tusen tack för dina fina varma ord ♥

http://sjoholmskan.blogg.se/


Frisk luft rensar tankar!!

Det har blivit väldigt mycket promenader på senaste! Jag är i stort behov att frisk luft och att rensa alla tankar! Samtidigt som man får prata av sig med en kär vän eller min underbara sambo!
Imorse klev jag upp med tuppen och tog en superskön morgonpromenad med min fina vän Johanna♥
Man blir så pigg & peppad till livet av en skön promenad och ett riktigt pepptalk!! Det är att rekomendera!!:)
Nu sitter jag med kaffekoppen i soffan och ska strax åka till jobbet...
Det hände lite roliga saker imorse när Jag & Viktor steg upp. Klockan ringer 06.40. Vi går upp jag ska smörja in min underbara aromessence Rose i ansiktet och tappar ut nästan heeeela flaskan på badrumsgolvet...... DYRA DROPPAR vill jag lova er...... Ska hämta mitt vattenglas från sovrummet och häller ut halva glaset i sängen... Viktor hittar en gammal stekspade bakom gallret ovanför kylen... haha what´s happening????!!! ; ) Ni kan kanske förstå att jag behövde en promenad efter allt detta...

JUST DO IT


Systermys, fika, promenad, gymträning, filmkvällar.


♥SyskonKärlek & Fikamys♥




Lördagen startade hemma hos Min älskade Storasyster : ) Massor av gofika & tjejsnack!!! Helt underbart att träffa henne och babbla om allt & ingenting. Jag älskar min Syster såååå mycket och är så tacksam att hon finns i mitt liv. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne. Vi hade en otroligt mysig förmiddag med massa skratt som vanligt när vi är i farten.. ; ) När vi var klara med vår lilla fikastund åkte jag hem till hedemora, slängde ihop lite lunch och tog en powernap på soffan : ) Skulle egentligen ha åkt tillbaka till Avesta på kvällen för en utgång men jag va så trött så det blev en filmkväll hemma med Min Sambo istället : ) Massa godis och Baksmällan på tvn : )
Hade inte umgåts med honom på hela helgen och knapp i veckan heller så det var skönt att vi fick en helkväll tillsammans med bara varandra : ) Imorse vaknade vi strax innan elva!! Brukar inte sova så länge men ibland kan det vara skönt att sova ut riktigt ordentligt. Jag gick till gymmet direkt efter frukosten. Jag var nästan helt själv på Må Bättre och det va superskönt! Hem och käkade lunch och sen direkt iväg till Avesta för en promenad med två kompisar runt kanotleden : ) Nu är jag nyduschad och nermyst i soffan med en kaffekopp : ) Viktor är på match och kommer hem runt halv 8 så ska väll fixa lite mat tills han kommer hem : )

Myshelg på högnivå ♥


Äntligen Sunshine på morgonen!!!

Vart på galet bra humör när jag vaknade imorse och såg att solen lyste på en klarblå himmel!! : )
Jag behövde detta väder idag för att vakna till liv. Har varit lite halvseg både mån&tis... Även fast jag fick sluta tidigare i måndags så jag hann med en kvällspromenad och ett gympass igårkväll efter jobbet! Men nu börjar jag känna mig pigg & glaa : ) Ikväll blir det god mat med min Darling!! Ska bara vara hemma och slappa på soffan ikväll : ) På torsdagkväll blir det ett zumbapass!! Så denna vecka är det mycket träning som gäller så ikväll ska jag njuta av stillheten ; ) haha.. Helgen blir nog lugn & skön. Inga speciella planer än sålänge. Får se vad som händer!
Jag saknar min kära vän Josefin Astrén jättejättejätte mycket verkligen... Behöver henne här just nu♥
Hoppas att vi ses snart skruttan! : ) Jaa annars har det väll inte hänt så mycket annat... Allt rullar på som vanligt..

Ha en härlig solig onsdag : )

True Friendship *

Har haft en jättehärlig helg med massor på schemat : )
Fredagen blev en lugn & skön hemmakväll framför tvn!!
Lördagmorgon åkte jag till Avesta och tog en fika med Jessica & Gabriella : ) Blev några timmar på plusfiket!! Supermysigt, vi hann även med att käka lunch!! Tog en liten shoppingtur på Vero Moda eftersom jag har presentkort där. Hem till Hedemora igen och tog hand om tvätten, tog en långpromenad och sen kikade jag på Viktors match.
Mot Avesta igen för en vinkväll med Systrarna Thorsell : ) En jätterolig kväll på kingen med massa tjesnack & dans!
Söndagen tog jag & Viktor en lång välbehövlig sovmorgon!! Jag tog en promenad och sen fick vi trevligt fikabesök av min kära vän Josefine. Sen blev det soffan resten av kvällen : ) Nu sitter jag med morgonkaffet i högsta hugg men är lite bitter över snön som faller ner... Vill ju ha VÅR på riktigt nu!!!! Men men , ny vecka nya möjligheter ; )

Puss&Kraam


Påskhelgen : )

Det har varit en otroligt härlig, mysig, trevlig & rolig påskhelg tillsammans med alla nära&kära♥
Skärtorsdagen firade Jag & Camilla med en fika på plus efter jobbet!! Hem och tog en promenad, lagade mat till mig & älskling. Gick till en & en halv och tog ett glas vin med Viktors syster : ) Långfredagen & min födelsedag!:) Familjen kom hit på fika, middag hos Viktors pappa, fest med tjejligan & utgång i Avesta! Påskafton blev en lång sovmorgon och sen iväg till Viktors mamma i Borlänge på påskmiddag :) Påskdagen var en riktigt chilldag och fortfarande kvar i Borlänge, hemfärd på eftermiddagen, promenad, mat & soffmys. Annandagpåsk blev det en tripp till Kuppan med Mamma & Pappa. Shoppa lite nya kläder och strosa runt : ) En fik hos mig när vi kom hem!! Sen blev det mindre skoj.... Jag åkte på magsjuka och har inte piggnat till förns nu!! Har fått i mig lite mat och ska försöka samla tillbaka mina krafter... Usch vad dåligt jag har mått!! Tur att jag har min bästa sambo som fixar & donar!! Så nu blir det till att kika på Summerland resten av dagen : ) KRYA PÅ MIG!!!






















Skärtorsdag : )

Jobba 10.00 - 16.00 idag sen är det " Påsklov " hihi !! ; ) Sååå härligt med en långhelg !!!!! Har massor av trevligheter inplanerat. Ikväll kommer Katten hit och ska bo här en vecka igen : ) Mysmys!! Imorgon fyller jag år så då kommer familjen hit på fika. På kvällen blir det fest i Avesta med BÄSTA brudarna : ) Det ser jag fram emot!!
Påskafton spenderas i Borlänge hos Viktors Mamma : ) Sen får vi se om det händer nått mer skoj på vägen ; )
Hade en riktigt bad day igår... Men tack vare ett papptalk med Gabriella vände mitt humör : ) Fick energi till att göra en brun utan sol, lyssna på Winnerbäck och tända massa ljus : ) Idag är allt frid & fröjd igen : )
Dags att dricka upp kaffet och göra mig klar!!!!

Den vita drömmen *

Jag är världens lyckligaste tjej med världens finaste vita soffa♥

Jag är jättenöjd med vår nya fina vita soffa som vi köpte i söndags!! Det känns helt underbart, hela vårt vardagsrum ser sååååå ljust & fint ut. Jag bara älskar min vita soffa!! : ) Så soffan var självklart helgens höjdpunkt. Annars har det varit en lugn & skön helg. Fredagen blev det pizza med Älsklingen. Lördagen en efterlängtad fika med mina fina vänner Gabriella & Johan. Satt & snacka massa gamla minnen och hade det trevligt. Blev en promenad i solen när jag kom hem och sen på kvällskvisten matlagning och film med Sambon : ) Nu är det tisdag och bara 3 arbetsdagar kvar på denna vecka!!! Tjoohoo ska bli jätteskönt med påskledigheten : ) Plus att jag fyller år oxå ; ) Idag ska jag få mina naglar fixade!! Det ska blii skönt att ha dom fina till helgen : ) vi har fått nya tröjor på jobbet oxå föresten! Supersnygga tycker jag : ) Igår innan jobbet hade jag en dejt med Söta Johanna på wienarn här i hedemora : ) Kaffe, lättare frukost och massa tjejsnack! : ) Superksoj att träffa henne då hon har varit utomlands i 2månader..
Nej nu måste jag dricka upp mitt kaffe och göra mig redo!! På torsdag kommer även Söta lilla Iston hit måste jag ju flika in oxå så då blir vi med katt i en vecka : ) hihi!! Sååå mysigt! Älskar den katten : )














RSS 2.0