Jobb. Gym & KAFFE.

Igår var det  otroligt härligt väder ute!! Sol & Varmt : ) Ville bara vara ute hela dagen juu... Segt ibland att ALLTID jobba inne mellan 10-18... Kan bli lite trött på det ibland måste jag säga.... Men snart är det dags för en Sälentripp och då är det 4dagars ledighet!! Lovely ; ) Hoppas på att vädergudarna är på vår sida då.
Igår när jag var på jobbet ringde min kille och fråga om vi skulle gå till gymmet när jag kom hem : ) Helt sjukt för jag hade precis tänkt samma tanke innan han ringde ; ) Så jag kom hem, fick mat och sen gick vi och tränade tillsammans. Kalashärligt att röra lite på sig, jag körde mest på crosstrainern och även lite mage! När vi kom hem vart det soffhäng bigtime! Kikade på big bang theory och Big Brother : ) Nu sitter jag och kikar på vakna och dricker kaffe. Börjar jobba kl 10... Ska på bodybalance kl 19.30 ikväll : ) Jaa det var väll de jag hade att komma med!!

Ha en bra daag : )

Vårkänslor : )



Jag älskar känslan av VÅR

Igår hade Jag & Min Sambo en riktigt härlig myssöndag tillsammans : )
Tog oss en ordentlig sovmorgon eftersom vi var lite småslitna från lördagens festligheter ; )
Frukost och soffmys en stund! Jag tog mig en långpromenad i solen med bra musik i lurarna.
Lunch och eftermiddagsfika ute på balkongen!! Helt lovely att sitta med kaffekoppen i solen !
Viktor drog på fotbollsträning och jag fixade massa tvätt, disk & städ.
På kvällen köpte vi hem thaimat, godis & kikade på film : )

Imorse vaknade jag 07.30 av att solen sken in bakom rullgardinen!! Love it ; )
Nu sitter jag i soffan och kikar på vakna och dricker mitt morgonkaffe.
Ska åka in till Avesta lite tidigare idag så jag hinner in på banken innan jag börjar jobba!
Annars är det jobb fram till klockan åtta ikväll som vanligt på måndagar.....
Hoppas på att veckan går fort så det blir helg snart igen!

Den här helgen har iallafall varit kalasbra! Tack alla ni för har förgyllt den : )

Partynight med pinglorna!!

Jag vill tacka Gabriella & Jessica för en kalasrolig kväll igår!!
Tacos, tjejsnack, skratt, galenskaper, dans, drinkar!! You name it ; )
Även fast vi tre inte har umgåts på GALET GALET LÄNGE så är det precis som vanligt och jag älskar det!!
Våran speciella humor, våra minnen, våra skämt, våra historier, våra äventyr ♥♥♥



Strålande morgonpromenad *

Vaknade strax innan sju och kände mig riktigt pigg! Så varför inte passa på att ta en morgonpromenad tänkte jag ; ) På med träningskläderna och ut i solen!! Jättehärligt väder ute, det luktade vår, solen sken & fåglarna kvittra! Helt lovely : ) Dock så var det väldigt halt så man fick ta det försiktigt, kände mig som bambi på hal is på vissa ställen haha!! Nu är jag hemma i soffan nyduschad med kaffe koppen i handen : ) Börjar jobba klockan 10 och slutar klockan 17. Då blir det thaimat med Josefine och efter det tar jag med henne till Hedemora ; ) Underbart att få spendera lite kvalitetstid med den donnan på en fredag! Fika och innebandykik på kvällen för vår del : )
Hoppas att dagen på jobbet går supersupersuper fort!!! : )



Föresten så är jag såå brun och fin nu efter Min Brun utan sol jag gjorde igår  ;) ÄLSKART!!!

BUS

Brun Utan Sol i mitt hjärta !!!


Kaffe är allltid min räddare i nöden ; )

Kaffe Kaffe Kaffe in my heart!! Jag har sånt sjukt stort behov av mitt morgonkaffe. När jag får mysa ner i soffan med tända ljus på bordet, vakna på tvn och kaffe koppen i handen då är min morgonstund fulländad!! I love it♥
Igårkväll när jag kom hem från jobbet var jag heeelt sjukt trött och mitt humör va skit...=/ Dags för en gång i månad perioden... Hatar dagen innan jag mår verkligen skiit då!! Som tur var hade Viktor lagat jättegod lax när jag kom hem ; ) Han kan han!! Jag struntade faktiskt i träningspasset, gick och köpte godis istället och myste i soffan med min Sambo hela kvällen! Det är viktigt att lyssna på vad kroppen behöver och jag behövde kramas med Min Viktor och trycka i mig lite sötsaker... ; ) haha!! Träningen får bli ikväll eller imorgonbitti istället : ) Idag mår jag mycket bättre! Humöret är bra och jag är pigg : ) Sov jättebra inatt. Hade ställt klockan på åtta imorse men jag vaknade redan halv, pigg & alert så då klev jag upp : ) Härligt att se solsken när man drog upp rullgardinen oxå!!
Börjar kl 10 så jag hinner mysa en hel timme till hemma framför tvn : )

Ha en bra torsdag♥


Healing, Helkroppsmassage & Semla.

Igår efter jobbet gick jag direkt till Janet för att få en helkroppsmassage, hade beställt en djupgående massage på 80min men vi kom överrens om att jag var i mer behov av en avkopplande massage blandat med healing : )
Guuud vad underbart det var!! Jag behövde det mer än vad jag trodde faktiskt. Det är såååå sjukt att man kan glömma bort sig själv och sin egen kropp så mycket.... Jag som ändå jobbar med hälsa & välmående som är såå medveten om hur viktigt det är! Men tyvärr kommer jag ofta i andra hand ändå... Man tar jobbet och alla andra i första hand! Jag måste försöka bli mycket bättre på detta om man ska hålla ett par år till i detta hudterapeutyrke.
När jag kom hem så väntade min älskade Sambo hemma med Thaimat & Vaniljsemla♥ Han är bäst!!!!:)
Låg i soffan och kikade på tv och bara myste med tända ljus : ) När det väl var dags för sängen så slockna jag på 5röda tror jag ; ) haha såååååå trött !!! Nu sitter jag och kikar på vakna och dricker kaffe : ) Börjar jobba klockan 10 och slutar kl 18... Ska på bodybalance kl 19.30 ikväll!! Det ser jag fram emot : ) Sjuktbra träningsform som passar mig som handen i handsken!! : ) Torsdagskvällen ska jag försöka spendera hemma och bara slappa : ) Sen är det helg igen!!!;) Wooohoooo va skönt!!!


I want summertime...

Tog en promenad ute i det härliga solskenet igår innan jag började jobba : ) Fåglarna kvittra, solen värmde och man blev alldeles varm innombords : ) Vårkänslor!!! Jag längtar sååå mycket till vår & sommar nu!! Vi började prata om semestrarna på jobbet igår oxå och det känns som att tiden går såååå fort så innan man hinner blinka så är vi där! Helt sjukt vad tiden rullar på. Snart är det precis ett år sedan Jag & Mamma åkte till Thailand... Vart har detta år tagit vägen undrar jag??!!! Skulle egentligen ha gått till gymmet imorse men har sovit sååå dåligt så jag orkade inte... Min sambo är inge pigg dag =/ stackarn... Jag får alltid ont i hjärtat när mina nära & kära inte mår bra.... Hoppas han piggnar till under dagen! Jag ska jobba mellan 10-18 idag och sen direkt iväg på helkroppsmassage hos Janet!! Det ska bliii såååå skönt och välbehövligt kan jag lova. Imorgonkväll är det träning som gäller och snart är det helg igen ; ) hiihi.... På lördag kommer mina underbara vänner Jessica & Gabriella hit och då blir det fest : ) Det var jättelängesen vi tre umgicks så det ska bli helt underbart!!

CrazyDay.

Vilken galen dag jag har haft på alla sätt & vis ; )

Är på väg till jobbet, strax innan rembo händer det något knasigt med bilen som jag inte kan förklara.. Jag svänger snabbt in till sidan och där dör bilen helt och jag får inte igång den... Som tur är så har jag världens bästa Pappa som kom till min räddning : ) Körde mig snabbt som attan till jobbet och tog sedan hand om min bil.. TACK PAPPA!
Mycket att göra på jobbet och plötsligt kliver en liten solstråle innanför dörrn på salongen så jag höll på att tappa hakan!! Åh vilken energiboost jag fick av denna underbara människa : ) Det gjorde hela min dag verkligen.
Nu sitter jag uppkrypen i soffan bland filtar & kuddar i mjukiskläder och utan smink! Har druckit en glas rött och käkat pizza med Viktor.. Bara allmänt fredagsmys! Funderar nästan på att krypa ner i sängen snart.. Tänkte ta mig upp tidigt imorgon och gå till gymmet : ) Sen blir det en fika med Linnea! Jag går i lite tankar & funderingar kring rätt många olika saker i livet... Tänk om någon bara kunde ge mig ett papper på hur jag ska göra! Men vem har sagt att livet ska vara enkelt??!! Ska försöka lyssna på magkänslan & hjärtat! Behöver lite ny energi nu : ) Ska på helkroppsmassage på tisdag efter jobbet och det ska bli helt fantastiskt!! : ) Sitter och lyssnar på massa låtar som får mig att tänka tillbaka på förra våren : ) Längtar verkligen till vår & sommar nu...




Hemmamys bigtime.

Igår efter jobbet fick jag Kycklinggryta av min kära Sambo : ) Mums mums! Han kan laga mat han.
Det blev ingen träning för mig, jag körde en rejäl ta hand om mig själv kväll ; )
Hårinpackning, kroppspeeling, Aha-pensling, ansiktsmask, brynfärg och pedikyr. Åh vad härligt det var och jag kan lova er att jag mådde som en prinsessa efteråt : ) Behövde det där. Idag känner jag mig sååå pigg & fräsh : )
Humöret är på topp, det är ju FREDAG!! Solen skiner, jag dricker kaffe & kikar på vakna : ) Lovely!
Ska jobba mellan 10.00-17.00 sen är det fredagsmys för hela slanten.


Work out.

Det blev ett pass bodybalance efter jobbet igår : ) Jättehärligt!! Tycker om det passet och ska försöka gå på det varje onsdag. Det är väldigt bra för mig som behöver stärka upp hela kroppen. Avslappningen är oxå helt underbar!!! All stress bara rinner ur kroppen, jättehärligt!! Har sovit jätteskönt inatt och känner mig rätt pigg nu : )

Spillde nyss ut halva kaffekoppen över mig själv... haha trött man blir ibland!! Jag vill att det ska vara fredag nu! Hoppas att denna dag går lika fort som dagen igår gjorde. Fattar inte vart timmarna på jobbet tog vägen faktiskt! Älskar sånna dag när det känns som man knappt har hunnit jobba :D haha även fast man jobbat hur mycket som helst! Sitter och funderar på om jag ska träna ikväll eller inte... Får se hur jag känner ikväll! Skulle behöva ha en liten hand om mig själv kväll med peeling, ansiktsmask, brynfärg, brunt utan sol osv... Lutar åt de alternativet ; )

Alla hjärtans dag <3



Tack mina älskade solstrålar som förgyllde min dag igår ♥

På jobbet hade jag och Camilla mysfika med Kaffe & rosa gelehjärtan : )
Direkt när jag slutade åkte jag till hemköp och handlade hem alla ingredienser som behövs för att laga tacos! Etersom min Älskling skulle jobba så sent ville jag överraska honom med god mat som jag vet att han älskar!!
Lagde mat, tog ett glas vin och tända massa ljus över hela lägenheten : ) Han blev glad när han kom hem och det var det viktigaste ; ) Vi satt och myste i soffan nästan ända fram till klockan elva ( vilket är sent för oss haha )
Sen var det riktigt skönt att gosa ner i sängen och jag tror att vi båda somna på stört efter all god mat, efterrätt och några glas vin! Tusen tack för en jättemysig kväll min Viktor och tack för dom fina blommorna !! Ser framemot lördag när vi ska ut och äta middag & gå på bio : ) Mys mys mys!!

Kärlekens dag <3

♥Jag vill önska alla mina nära&kära en helt underbar alla hjärtans dag♥

En speciell hälsning till mannen i mitt liv som jag älskar av hela mitt hjärta.
Viktor, du är fantastisk på alla sätt & vis och jag är så glad att det är du&jag.






Jag älskar dig.

Måndagsgym.

Klockan ringde 07.20 !! Klev upp ur sängen, drog på träningskläderna, käkade frukost och tog en promenad till gymmet!! : ) Det va riktigt kallt ute, minus 10grader. Så man vakna då till liv iallafall ; ) Körde ett lätt pass på crosstrainern och några mag, arm & ben övningar. Hem igen och skuttade in i duschen! Nu sitter jag i soffan med kaffe koppen : ) Skönt att jag inte börjar jobba förns klockan 11.30 idag. Ska bara softa här hemma tills dess : )
Imorgon är det alla hjärtans dag♥ Får se vad jag & min darling hittar på för mysigt!! : )


Soliga Söndag.

Jag & Linnea tog oss en härlig promenad i solen runt munken & hönsan! Sååå härligt : ) Man fick nästan lite vårkänslor! Vi gick hem till mig och tog en kopp kaffe efter promenaden och satt och snacka skit ett par timmar ;)
Nu har jag precis myst ner i soffan, skulle egentligen ha gått till gymmet men jag gör det imorgon istället! Har slagit på en tvättmaskin och tänker bara sitta framför tvn tills Viktor kommer hem ikväll. Då blir det pizza på menyn ;)
Det har varit en jättemysig dag verkligen, synd att tiden går såååå fort bara. Imorgon är det måndag igen!
Jag tänkte slänga upp lite bilder på mina nya träningskläder & mina shoppingfynd från igår : )


Träningskläder från H&M


Linne & Topp från VERO MODA


Blus & Halsband från GINATRICOT




Träning, shopping & 3rätters.

Jag hade en jättehärlig lördag på alla sätt & vis.
Viktor & Jag vaknade klockan 08.30, gick upp och käkade frukost och satte kosan mot gymmet!
Jag sprang på löpbandet ca 25 minuter och sen blev det armar & mage!
Hem och duscha och sen direkt upp till Borlänge. Lunch i kupolen och sen massa shopping!
Eftermiddags mys hemma Hos Anki ( Viktors Mamma ) Riktigt bortskämda blev vi! Myste ner i soffan med ett glas rött och halvkikade på en fotbollsmatch som gick på tvn. Klockan 18.00 blev vi bjudna på 3rätters middag! Åh gud sååå gott det var! Dock så åt jag alldeles för mycket.. Trodde fasen att magen skulle spricka! När vi kom hem till Hedemora igen blev det sängen nästan med det samma... Sov till klockan nio imorse och nu sitter jag i mjukiskläder och väntar på att Linnea ska höra av sig : ) Blir en fika eller en promenad för oss! Såå fint väder ute idag : ) Man borde nog passa på att njuta av solen idag : ) Ska nog springa ner en sväng till Hemköp och handla lite snart!
Ska fixa om min bloggdesign idag oxå om jag hinner!!




Home alone.

Myskväll för mig själv här hemma i lägenheten! Massor av tända ljus, god mat, smågodis & tvtitt.
Jag behövde verkligen en kväll för mig själv kände jag. Skulle egentligen varit på middag nu men jag stannade hemma. Har haft sååå mycket hela veckan med jobb, träning, planering, tankar, funderingar, framtidsplaner, känslor!! Yeah you name it... Fick en ryggmassage av Min kära kollega Camilla idag och efter de så kände jag verkligen hur trött jag var i både kropp & själ... Så bestämde mig för en lugn & skön hemmakväll och bara ladda mina egna batterier. Gud vad jag är inne i sån slags känslomässig kris känner jag.... Jag funderar för mycket på saker och ting tror jag... Får nästan lite panik ibland.. Så mycket jag vill göra här i livet!! Vill välja rätt väg och allt det där. Vad ska man satsa på ?? Måste sätta mig själv i första hand som man brukar säga.. Lättare sagt en gjort säger jag då... Ahhh kaos i mitt huvud just nu... Vill för mycket tror jag... haha!! Fasen alltså... Jag behöver vägledning!! Om mina änglar finns där så behöver jag dom just nu!! Imorgonbitti ska jag gå till gymmet och köra ett pass på crosstrainern! Måste rensa mina tankar och det bästa sättet för mig är träning!

Nu ska jag fortsätta njuta av mina egna hemmakväll med mig själv *


Fredagsmorgonkaffet in my heart *

Kaffet smakar lovely på fredagsmorgonen!!

Sitter och tittar på Vakna med the voice och det är Josefin Crafoords sista dag på vakna... Tråkigt!! Hon är ju sååå härlig och sprider energi genom tvrutan på morgonen. Undra vem som ska ersätta henne??

Igår efter jobbet hämtade jag upp Thaimat och åkte hem till Min Bästis och snackade massa tjejsnack!!!
Tack Josefine för en toppenkväll, du är min coach i alla lägen ; ) Nu styr vi upp allt vi vill!!!
Känns alltid lite småknasigt när jag har varit i min gamla älskade lägenhet som Josefine numera bor i men ska snart flytta därifrån igen ;) haha... Men vilket underbart hem det är! Får nästan lite ångest när man åker därifrån och kommer hem hit där jag bor nu... Känner mig ju hemma här men den lilla lägenheten i Avesta jag hade va såå JAG om ni förstår vad jag menar.. Blev ebn storstädning på kvällskvisten och efter de försvann min knasiga känsla igen.
Bokade boende i sälen tills vi ska på bröllop. Egentligen skulle vi bott hos mormor & morfar men nu hitta vi på ett billigt och fint hotellrum istället nära backen : ) Så det slog vi till på! 22 Mars drar vi upp : ) LÄNGTAR!!!!!
Neej nu måste jag faktiskt ta och göra mig lite fredagsfin ; )


Bodybalance.

Godmorgon alla glada!

Cellprovet igår var ju absolut inget att vara nervös för! Tog typ 3 minuter och gjorde inte alls ont!! Nu kan man pusta ut och ha det avklarat. Jobbdagen igår gick galet fort måste jag säga. Hann med att springa ner på stan en sväng och köpa lite nya träningskläder, skulle bara köpa byxor men det blev även 2 linnen & en sportbh.
Åkte raka vägen hem efter jobbet och fick mat av Min Darling. Han hade lagat lax & ris den lilla godingen : ) Mums!
Satte på mig mina nya träningskläder och drog till gymmet!! Körde lite på crosstrainern och sen var jag med på ett Bodybalance-pass. Det är en blandning mellan yoga & pilates. Superhärlig träningsform. Känns i kroppen idag ;) Det passet ska jag gå på flera gånger. Ikväll efter jobbet ska jag direkt hem till Min Bästa vän Josefine Morelius♥ Vi behöver en tjejbabbelkväll bigtime kan jag lova! Så thaimat & tjejsnack it is ; )




Feeling Piggelin.

Tog en superskön kvällspromenad direkt när jag kom hem från jobbet igår!! Älskar den friska luften som är ute nu när det är några minus grader, kalashärligt! Fick ett galet roligt telefonsamtal från en av mina bästa vänner som precis har kommit hem från Thailand ( OM JAG ÄR AVIS ) haha.... Åh jag vill oxå åka jue... Ska bli skojj att se den lilla pepparkakan iallafall !! Jag tog en lång härlig varm dusch när jag kom in och la i en hårinpackning i håret : ) Vaknade 07.15 imorse och till min förvåning låg Viktor oxå kvar i sängen...?? What ? Stackarn försov sig... Hans mobil hade dött så klockan kunde ju inte ringa! Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe och ska snart åka till vårdcentralen och ta mitt första cellprov i hela mitt liv.... Är lite nervös men alla säger ju att det inte gör ont och att det går fort! Hoppas på att alla andra har rätt!! Sen måste jag bränna direkt till jobbet! Ska till gymmet ikväll har jag tänkt : ) Eller om jag tar det på torsdag får se hur jag känner ikväll.

Have a nice day everybody♥


Ge mig VÅR!!!

Jag längtar nått så galet mycket till våren!! Igår frös jag precis HELA dagen... Jag blev inte ens upptinad inne i behandlingsrummet (trots att jag hade massage) Då är det KALLT!! Dagen igår gick otroligt fort iallafall. Kom hem runt halv 9 och då var det skönt att gosa ner i soffan med Min darling kan jag lova er. Idag känner jag mig lite tröttis.. Men piggnar nog till under dagen : ) Skulle vilja träna idag men MÅSTE vara försiktig... Jag får vänta tills imorgon! Då går jag till gymmet igen och kör en timme : ) LÄNGTAR!!!! Hmm hittade dock inga träningskläder igår men det är ju ingen panik. Jag har ju men har tröttnat på dom ; ) Annars blir väll denna dag precis som alla andra dagar skulle jag kunna tro!

Puss&Kraaaam.

Utvilad & glad.

Gud vilken skön sovmorgon!!! Vaknade klockan 07.30, låg kvar i sängen till klockan 08.00 och sen gick jag upp och satte på kaffebryggaren ; ) På med mjukiskläder & fixa sminket. Tände upp lite ljus och gosade ner mig i soffan med frukosten och vakna med the voice. Min Viktor kom hem en snabbvända och gjorde mig sällskap en stund : ) Mys!!
Nu har jag snart druckit upp mitt kaffe och ska ta och slänga i en tvätt i maskinen. Funderar på att åka in till Avesta lite tidigare och kika på lite nya träningskläder. Börjar inte jobba förns kl 11.30 idag så jag har lite kvalitetstid : )
Vill ha ett par nya byxor och några nya linnet till gymmet! Annars är det jobbet som gäller idag : ) Hinner nog en lunch med Mamma hoppas jag! Sen skynda hem efter jobbet och kika på Sofias änglar som går på 5.an kl 20.00.

Ha en härlig måndag♥


Gymmet here I come ; )

Mitt första gympass på en & en halv månad efter alla dessa sjukdomar!!
Jag kan lova er alla att det kändes sååå gött i kroppen : )
Sprang på löpbandet 30min och sen körde jag lite mage & armar.
Måste börja lite försiktigt med träningen eftersom jag tappat såå mycket under tiden jag varit sjuk.
Men nu är jag snart back on track again!! Åh vilken härlig känsla : )
Har bytt gym oxå föresten. Nu är det Må Bättre som gäller eftersom ifrom gick i konkurs...
Nu har jag precis handlat mat till kvällen, duschat, gjort en peeling & ansiktsmask och gosat ner i soffan!!
Känner att jag är värd lite * Jempa-Time * innan min sambo kommer hem från sin fotbollsträning. Då blir det matlagning och myskväll framför tvn : ) Ska göra lite kyckling och ungstekta grönsaker tänkte jag!
Imorse storstädade vi hela lägenheten, organiserade i köket, rensade en garderob och tvättade.
Denna söndag har med andra ord varit väldigt effektiv! Känns bra : )




Bröllopsmakeup.

Har spenderat hela dagen på salongen med Bruden Ann-Charlotte och alla sminkborstar & lösögonfransar ; )
Det har varit en superroligt och intensvi dag med massa smink!!
Nu är jag hemma och har precis slängt mig på soffan. Tänkte hinna chilla en stund innan Jag & Viktor ska ut på kingen och käka middag. Puss på er allihopa♥


Ett litet smakprov på sminkningen : )


Friday I´m in love.

Tjooohooo jag älskar att vakna upp på fredagsmorgonen och veta att man bara har en arbetsdag kvar att beta av innan det är helg!!!:) Jag bara älskar den känslan, den känslan får mig på sjuktbra humör!!!
Den här veckan ( som alla andra veckor ) har bara flugt iväg. Jag tycker nyss att det var måndag jue...
Efter jobbet idag så blir det en fika med Min Moreliustjej♥ Fan va lovely!!! Saknar henne och behöver lite tjejsnack.
På lördag kommer Ann-Charlotte till Avesta! Då blir vi på salongen hela dagen och ska prova ut lite färger till hennes brudmakeup : ) Superspännande och lite pirrigt kommer det att vara! Hoppas att hon blir nöjd :)
Den 24.e Mars är det hennes & Martins stora dag!! Då står jag för sminket ; ) Annars blir det en lugn & skön helg. Har ätit klart penicillinet och känner mig sååå mycket piggare!! Men jag avvaktar med träning en vecka till eftersom immunförsvaret kan vara nedsatt rejält nu efter allt.... Bättre att vänta än att det skulle ta om.
Gjorde perfekt kaffe imorse ; ) Ibland får man verkligen till kaffet så det smakar heeeeelt perfect om ni förstår vad jag menar ; ) hehe... Kaffefreak som jag är! Kallt ute idag så på med massa kläder så man inte fryser häcken av sig! Mössa & vantar it is today!

Ha en härlig fredag♥



GE OSS SOMMAR, SOL & VINKVÄLLAR MED VÄNNER.

Torsdagmorgon.

Idag tog jag en liten sovmorgon!! Va jättetrött igår när jag kom hem från jobbet.. Fick mat av min Älskling, kikade på big bang theoy, sov medans Viktor kikade på Chuck och vaknade upp när Livet blir bättre började på 3.an kl 21.00. Detta program handlade om Emma Igelström ( Simmerskan ) Och gud vad jag blev tagen utav hennes livshistoria.... Jag ville bara bryta ihop när jag hörde henne berätta om allt hon varit med om, vad hon kände och hur hon tänkte... Usch man fick sig en liten tankeställare själv.. Jag tänkte tillbaka på tiden när jag själv led av panikångest.... Det är HEMSKT!! Jag tycker iallafall att Emma är sjukt stark som vågade berätta allt detta och så skönt att se att hon mår bättre idag! Jag har nog aldrig blivit så berörd av ett tvprogram förut...

Det blev varken städning eller promenad igårkväll... Så får ge denna kväll ett nytt försök ; )

Morgonkaffe hos Storasyster.

Uppe med tuppen ; )

Har som sagt börjar gå upp tillsammans med min kära sambo! Faktiskt så känner jag mig mycket piggare om dagarna fast jag går upp tidigare!! Jätteskönt och man hinner med att fixa lite grejjor innan jobbet.
Idag ska jag hem till min kära Storasyster på kaffemys innan jobbet♥

Efter jobbet igår sprang jag direkt till Gabriella på Avesta salongen och satte mig i frisörstolen!!
En rödbrun toning slängde hon i mitt hår och bjöd mig på kaffe & choklad ; )
Jag blev supernöjd med färgen!! Tusen tack Gabbis.
När jag var på väg hem ringde min trötta Virre och ville ha pizza ; ) ..... Så det fick bli lite keabab som kvällsmat igår!! Kikade på lite tv och sen blev det sängen..

Ikväll ska jag försöka hinna städa lite här hemma ( om jag orkar )
Skulle även behöva ut på en promenad!! hmm får se vad som hinns & orkas med!!

Nu ska jag göra mig redo så jag kan åka till Avesta och mys med Sis.


RSS 2.0