Koffeinkick.

En stor kaffekopp och jag känner mig mycket piggare idag än vad jag gjort tidigare!!! : ) Kanske beror på att det är fredag och att man då har fredagsfeeling i hela kroppen... ; ) Men skit samma huvudsaken är att jag känner mig pigg & glad : ) Igår efter jobbet tog jag mig ut på en härlig joggingrunda i kvällssolen. Superskönt & välbehövligt! Känns bra i benen idag... ;) Efter jobbet idag så ska jag få en ansiktsbehandling av min kära kollega Camilla. Gud vad det ska bli underbart : ) Måste ju fräscha till sig inför påskveckan & min födelsedag ; ) Ser framemot att gå ut och festa loss lite granna : ) Händer inte alltför ofta nuförtiden. Så alla mina gamla godingar ni MÅSTE med ut!!!!!!

Jag har en galetbra nyhet oxå... ; )hihiiiii blev bestämt igår!!
JAG SKA ÄNTLIGEN FÅ EN VIT SOFFA IGEN!!!!!!!!!!!!
Det är en tjej här i hedemora som ska sälja sin och jag va inte sen på att nappa : )
Så på söndag har vi ny soffa : ) WWWWIIEEEHOOOO !!!
Är jag lyckligast just nu elle vad ??!! OM jag är.

Ska träffa min kära Systeryster i helgen och det ska bli såå härligt : )
Saknar henne så jag har ont i hjärtat. Vi har inte hunnit ses på år&dar....
Så på lördag bjuder hon på lunch : ) Det blir lovely♥



Trött tjej...

Jag är sjukligt trött... Ingen energi och ingen ork.. Ändå har jag sovit såå galet mycket!
Give me back me energy now please!! Denna helg ska jag bara slappa, vila & sova.
Jag vet inte vad jag behöver men jag vet att jag behöver en stor energiboost...
Ska snart åka till jobbet och jag hoppas att denna dag går fort så det får bli fredag!
Jag vill vara pigg och alert nu... Känns lite jobbigt faktiskt att känna sig såhär..
Hoppas det vänder snart : )


Soliga Sälen : )

Vi har haft 4 fantastiska dagar uppe i Sälen. Tors-söndag.
Åkte tidigt i torsdagsmorse, blev en fikapaus på fricks konditori i Rättvik : ) Det är tradition sen jag var liten!! När vi kom fram till Sälen fick vi våffellunch av sötaste mormor & morfar♥ Vi tog oss en liten snoa inne i sälencentrum och vi köpte oss varsin ny skidjacka på rea : ) Sen var det dags att åka till Olarsgården och checka in på vårt mysiga lilla rum : ) Ett glas vin och en lång skön powernap sen var vi redo för middag. Det blev dock en tidigt kväll för oss. Uppe med tuppen med fredagsmorgonen för att sätta fart mot backen! Strålande solsken och tokvarmt ute ; ) Perfekt väder för en heldags snowboardåkning! Sååå galet härligt måste jag säga, blev några ölstopp ibland oxå ; ) Helt underbar känsla i kroppen att stå på brädan igen!! Fast man va galet ringrostig till en början... hahaa!! Vi käkade en riktigt sen lunch som bestod av pannakaka & ett glas vin för min del ; ) Sen var det bara hem och svira om för att åka på middag vid högfjällshotellet! Där hade Ann-Charlotte & Martin ( Brudparet ) ordnat en riktigt mysig kväll dagen innan sitt bröllop. Vi blev hämtade på skoter, fick avnjuta en god middag, lyssna på lite tal, se ett hejjdundrande fyrverkeri och mingla runt ; ) På lördagsmorgon skjusade Viktor upp mig till gammelgården och där var det smink som gällde 2-3timmar !! Och nått glas bubbel ; ) När jag hade sminkat färdigt bruden & tärnan så bar det av mot kyrkan. Ett otroligt vackert bröllop måste jag säga! Bröllopsfesten fortsatte på Onispagården framåt natten : ) En jättetrevlig dag & kväll på alla sätt & vis!! Tusen tack för kalasbra dagar ♥











Sista 8 innan ledigheten!

Goodmorning Sunshine!! ; )

Ska strax åka till jobbet och jobba dom sista 8timmarna innan det är ledighet fram tills måndag!! wiiieehoooo ; )
Imorgonbitti sätter vi som sagt kosan upp mot Sälen!! Gud vad lovely det ska bli : ) Kramas med mormor & morfar, chilla på hotellrum, åka bräda, äta & dricka gott, bröllop och massa trevligeheter! Oj vad underbart!!! Så jag hoppas att denna dag går i ultrarapid så att det blir torsdag NUUU... ; ) Igår gjorde jag en pedikyr, färgade brynen och la en ansiktsmask med massa C-vitamin för att få fräsch lyster i huden!! Skönt att pyssla om sig själv när man pysslar om andra hela dagarna! Ikväll får det bli en brun utan sol oxå sen är jag nöjd : )

Have a nice day♥


Jobb. Mässa. Fika.

Jobbar väldigt mycket just nu så har inte alls haft tid att skriva något här i bloggen men nu fick jag en stund över på morgonkvisten så då tänkte jag passa på att göra ett litet inlägg : ) Jag har ingen aning vilka som läser min blogg egentligen men jag skriver för att jag tycker att det är mysigt : ) Jag älskar att sitta i soffan och mysa på morgonen och då är det perfekt att kunna skriva lite om sina tankar & funderingar. Blir som en liten egenterapi får jag för mig! Jag gillar det iallafall och jag hoppas att ni som läser får ut nått skoj av det jag skriver : )

I lördags var vi till Stockholm på hud & kosmetikmässa i Nacka Strand : )
Det var bara till att masa sig upp tidigt ur sängen och sätta sig på tåget!!
Vi hittade tyvärr inga nyheter men fick mycket inspiration : ) Roligt att träffa lite gamla godingar där oxå.
Det blev lunch, fika & lite shopping inne i stan som avslut på dagen.
Var hemma i Hedemora klockan 19.30 och då var jag slut som artist. Köpte hem thaimat och somna på soffan!!

Jag tog mig till gymmet en sväng i söndags och resten av dagen spenderade jag tillsammans med Viktor : )

På torsdag åker vi up till Sälen på en liten minisemester! : ) Det ska bli helt underbart!!!
Träffa släkten, åka bräda & gå på bröllop. Åh såååå mysigt det ska bli. Hoppas på kanonväder.








Jag mår som en prinsessa : )

Jobbade mellan 10.00-16.45 igår! Åkte hem och hann äta lite mat med Min Älskling! Sen var det dags att promenera upp till skönhetsverkstan för att få en helkroppsmassage & Ansiktsbehandling. Jag kan lova er att det var helt underbart!! Caroline som jobbar där är sååå duktig. Jag somnade av under massagen och sen var jag bara i en helt annan värld. Det var längesen jag kände sådan avkoppling i både kropp & själ. Min kropp kändes så tung att jag nästan trodde jag skulle sjunka igenom massagesängen... :) Det är positivt!! Kom hem strax efter klockan åtta, tända upp ljus i lägenheten och la mig under filten i soffan! Såklart så somnade jag på stört ; ) Min Viktor kom hem strax efter nio och då kröp jag ner i sängen! Har sovit som en prinsessa inatt och mår såå bra : ) Jag känner mig helt harmonisk!! Jag är såå glad att jag fick detta presentkort av Viktor!! Tusen tack♥
Ikväll efter jobbet ska jag oxå bli ompysslad, denna gång av min kära frisör Gabriella : ) Vilka härliga dagar jag har just nu måste jag säga!! ; ) Och nästa vecka jobbar jag mån,tis,ons sen bär det av upp till Sälen!! : ) Tjoohooo!!


Som jag har längtat!!!!

Ikväll ska jag på topp till tå behandling på skönhetsverkstan här i hedemora!!: )
Slutar lite tidigare på jobbet så jag hinner vara där till klockan 18.00
Det ska bli heeeelt underbart kan jag lova er!
Massage & Ansiktsbehandling!! Gud sååå skönt.

LOVE

Min helg.

Fredag
Middag på en & en halv med Min Viktor efter jobbet : ) Såå god mat, gott vin & nån god drink. Satt flera timmar och bara njöt av att fira in helgens ledighet. Heelt lovely.

Lördag
Sovmorgon & mysfrukost. Vi blev bjudna på kaffe hemma hos Jakob ute i solen :) supermysigt! En lunch på stan och sen kom min underbara bästa vän Josefin på besök. Det blev en promenad och en kaffekopp. Matlagning, vin, tjejsnack och bara massa mys!! Heelt lovely.

Söndag
Lugn & Skön dag på alla sätt & vis. Handlade hem lunch och fika! Lång powernap på soffan, promenad i solen och nu chill på soffan. Viktor har åkt på träning och jag ska börja laga kvällsmat om typ en timme! Heeeelt lovely ; )

Det har varit en lovely helg med andra ord ♥


Bästa dagen på hela veckan ; )

FRIDAY I´M INLOVE

Tjoohooo vad skönt med fredag!!!
Jag bara älskar känslan av att man har jobbat en hel vecka och vet att man får helg efter denna arbetsdag är färdigarbetad ; ) Helt underbar känsla!! Ikväll ska jag och min sambo ut & äta ♥ Det ska bli jättemysigt. Vi hinner inte umgås speciellt mycke i veckorna. Jag sover när Viktor åker till jobbet, han åker och tränar när jag kommer hem och sen sover jag när han är hemma från träningen... Typ så ser våra veckor ut ;) Ska bli härligt att få lite kvalitetstid med honom : )



Kärlek♥

Big cup of coffee

Sitter i soffan med en STOR kopp kaffe i handen! Är lite trött idag så jag hoppas att denna kaffekopp ska ändra på detta ; ) Skönt att det redan är torsdag iallafall, bara 2 arbetsdagar kvar innan helgen!! Igårkväll hade vi en riktig myskväll på soffan! Min sambo kom hem med mat och sen var det soffmys & tvkväll hela kvällen lång! Ibland behöver man bara få göra ingenting : ) Ikväll ska jag antingen ta en promenad, gymma eller storstäda... haha får se vad jag känner för när jag kommer hem! Men vad händer med vädret idag??!! Inge mera snöööö tack! Vi vill ju ha VÅR!! Hoppas helgen blir lika fin som förra iallafall : ) Vi ska ju kika på Viktors fotbollsmatch på lördag och då måste det vara sunshine så man inte behöver stå och frysa!!


Gymträning.

Godmorgon Onsdag & Solsken : )
Idag kommer det bli en bra dag!!
Börjar jobba klockan 10.00 och har receptionen mestadels av dagen idag.
När jag slutar ikväll ska Jag & Min Darling käka thaimat : ) Lovely!!!
Igårkväll gick vi till gymmet och tränade : ) Superhärligt och en jäkla träningsvärk idag....
Det är så galet skönt att vara igång med träningen igen och nu ska det hålla i sig : )
Man blir så mycket piggare och gladare när man tränar regelbundet.
I helgen ska jag ÄNTLIGEN frå träffa min lilla Ängel Josefin♥ Gud vad jag saknar henne!!
Fika, snacka skit, kika fotbollsmatch och umgås som bara vi kan : ) Det ska bli underbart!!

Älskar dig ♥

Take me toooo Thailandooo please.....

Denna dag för precis ett år sedan så var Jag & Mammsen på väg till Thailand... Åhh ni anar inte hur mycket jag hade gjort för att få uppleva denna resa igen!! Den resan var det bästa jag har varit med om... : )
Har levt på den resan helt sjukt länge och det helt galet att det har gått ett helt år.. Tiden går sååå fort!!!
Nästa vår då blir det garanterat en resa!!! : )



Härliga Helgen : )

Det har varit en helg fylld av vårkänslor, sol, glädje, kärlek & vänskap ♥

Fredagskvällen spenderade vi hemma hos Viktors pappa med god mat & gott vin : )
Vi gick upp rättså tidigt på lördagsmorgonen så vi skulle hinna med ett gympass på må bättre!
Efter det åkte jag till Avesta och tog en fika med Min käraste Josefine.
Tillbaka till hedemora för att kika innebandy och sen blev det en lugn kväll på soffan!
Söndagen tog vi en härig sovmorgon, lång mysig frukost och sen en härlig promenad i solen!
Jag städa, tvätta, diska och satt ute på balkongen och njöt av vårvädret : )
Vikor åkte och träna fotboll på kvällen och jag fixade en mysig söndagsmiddag tills han kom hem.
Nu är det måndag morgon igen och nu har man en ny arbetsvecka framför sig...





Hello Träningsvärken!

Idag har jag träningsvärk. Kört hårt 2 dagar i rad nu!! Viktor följde med till gymmet igår : ) Fast jag fick gå själv på Bodybalance ; ) Bra pass men jag kände i kroppen att jag hade kört på dagen innan kan jag lova! Ikväll ska Dessan fixa mina naglar. Det behövs verkligen!!! Ska bli underbart med nyfixade naglar, de va alldeles förlängesen nu! Inte mer än 4veckor får det gå har jag märkt...På fredag är vi bjudna på mat hos Viktors pappa : ) Mys mys !! Annars blir det en lugn & skön helg. Inga speciella planer direkt : ) Lite träning, vila, mys & god mat!

RSS 2.0