Bättre sent än aldrig ; )

Oj vad jag har varit dålig på att skriva här.... Det händer väldigt mycket saker i både mitt & Viktors liv just nu så jag har haft lite fokus på annat : ) Bara positva saker!! Kommer bli galet mycket förändringar efter årsskiftet, eller kanske till och med tidigare.. Gud jag tror inte att jag har åkt så mycket tåg & bil som jag har gjort de senaste veckorna... haha but I like it!! Jag och Viktor har setat i varsit hörn av lägenheten och pluggat idag. Jag har precis varit ute och sprungit och snart ska vi åka iväg på ett litet äventyr IGEN... Kan berätta allt när allt är bestämt och klart! Än så länge håller jag mig lite hemlighetsfull.. ;) hihi!! Träningen och plugget går iallafall sjuktbra och det är sjuktroligt!! Gäller bara att ha bra disiplin på sig själv! Jag älskar att läsa Näringslära, det är sååå spännande!
Jag har även funderat att starta en helt ny blogg!! Den här har jag haft i såååå många år och det känns som att det är dags att förnya sig helt och hållet.. Det är för mycket som ligger och dammar i denna bloggen som kan kan städa bort i dagens läge.. Men det får bli ett senare projekt!
 
Nu måste jag göra mig klar för vår lilla tripp.... ; )
 
P.S LINNZAN!! Jag vet att du läser det här och jag är sämst på att ringa! Nuuu måste vi ses, jag saknar dig sjuktmycket... När kommer du hem ??? Och när kan jag komma till Kalmar ??? ♥

Kommentarer
Postat av: Lindan

Klart jag gör!! Jag kommer hem nästa torsdag faktiskt, den 18 alltså! Kan vi ses då!!!

Svar: ÅÅhhh va kul!!!! Då MÅSTE vi ses, hur länge stannar du ?
Jenny Johansson

2012-10-09 @ 23:08:19
URL: http://Linnrudh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0